ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΥΔΕ


Δ.Σ. Καλαμάτας: Πρόσκληση προς τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, των οποίων τα μέλη υπάγονται στην ασφάλιση του ΤΥΔΕ.

Οι υπεύθυνοι υγειονομικής περίθαλψης του Ε.Τ.Α.Α για τον τομέα Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών (ΤΥΔΕ), ενώ ΟΦΕΙΛΑΝ να μεριμνήσουν για την τακτοποίηση αφενός των χρονιζόντων προβλημάτων που έχουν σχέση με τα χρήματα που οφείλει ο φορέας στους δικηγόρους των επαρχιών για δαπάνες φαρμακευτικής, ιατρικής, οδοντιατρικής, παρακλινικής και νοσοκομειακής περίθαλψης και για την εκκαθάριση – εξόφληση των φαρμακευτικών συνταγών, που είχε σαν αποτέλεσμα την ουσιαστική καταγγελία των συμβάσεων από τα φαρμακεία, συνεχίζουν να αδιαφορούν για τους δικηγόρους των επαρχιών.
Ουσιαστικά οι Δικηγόροι των επαρχιών είναι χωρίς υγειονομική περίθαλψη για την οποία έχουν πληρώσει τις εισφορές τους.
Δεν αναζητούμε τώρα ποιος έφταιξε. Προέχει η επίλυση του πιο πάνω θέματος. Αυτό βαρύνει τις διοικήσεις ΕΤΑΑ ΤΥΔΕ και το αρμόδιο Υπουργείο που τις ελέγχει.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας έχει εκφράσει ήδη προς τις διοικήσεις ΕΤΑΑ και ΤΥΔΕ την έντονη δυσφορία του για την απαράδεκτη δημιουργηθείσα κατάσταση υγειονομικής περίθαλψης των δικηγόρων.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απαράδεκτη αυτή αντιμετώπιση επιστημόνων, ασφαλισμένων μελών του ΤΥΔΕ.
Απαιτούμε την άμεση εκκαθάριση και πληρωμή των οφειλομένων δαπανών στους δικηγόρους των επαρχιών.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας προτίθεται να προβεί σε κατάληψη των γραφείων του ΕΤΑΑ – ΤΥΔΕ την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, ως τελευταίο μέσο ανάδειξης του προβλήματος και δεν είμαστε διατεθειμένοι να φύγουμε από εκεί αν δεν δρομολογηθούν άμεσα λύσεις.
Ζητάμε την συμπαράσταση σας στην ως άνω κινητοποίηση μας για την διεκδίκηση αυτών που μας ανήκουν.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

(ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ)                        (ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου