ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σε 48ωρη αποχή οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης,


Στις 26 και 27 Μαΐου

Σε 48ωρη αποχή από τα δικαστήρια όλης της χώρας προχωρούν την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη (26 και 27/5), οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίστηκε σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ).

Οι δικηγόροι...
της Θεσσαλονίκης διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για την «απελευθέρωση» του επαγγέλματός τους -και τα προωθούμενα, μέσω αυτής, μέτρα- και ζητούν τη διατήρηση του συστήματος των ελάχιστων προεισπραττόμενων αμοιβών μέσω των τετραπλότυπων.

Εκφράζουν δε την αντίθεσή τους σε αλλαγές του Ασφαλιστικού στον κλάδο τους που θα επιφέρουν μείωση στο ύψος της κύριας σύνταξης και υποβάθμιση των παροχών υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου