ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΜΑΚ

 Εξεδόθη η αποφαση ΕπΑΝ ΣΤΕ 133/2021 , η οποία απέρριψε αίτηση αναστολής 46 μελών των ΕΜΑΚ( Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών) κατά πραξεως του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος από 18.5 2021.

Με την πράξη αυτή κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο εμβολιασμός ολων των ΕΝΣΤΟΛΩΝ που υπηρετούν στις εν λόγω υπηρεσίες.
Όσοι δεν εμβολιαστούν ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ μεν στο Πυροσβεστικό σώμα , ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ όμως υποχρεωτικώς στις υπηρεσίες ΕΜΑΚ από εμβολιασμένους υπαλλήλους του Πυροσβεστικού σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου