ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Η σελίδα αυτή αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της επαρχίας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα...

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!! ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΗΣ!!!

Δωρεάν νομικές συμβουλές από το ΓΕΕΘΑ - Aντίπραξη στην ΠΟΕΣ


Νομικές συμβουλές από το ΓΕΕΘΑ θα μπορούν να παίρνουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τα νέα Γραφεία Νομικής Υποστήριξης Προσωπικού.

Πρόκειται για πρωτοβουλία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ε. Αποστολάκη, ο οποίος θέλησε να παρέχει στήριξη στο προσωπικό. Δεν γνωρίζουμε εάν στις προθέσεις του είναι να κάνει και αντίπραξη στην ΠΟΕΣ η οποία είχε εξαγγείλει ανάλογη κίνηση με ιδιώτες δικηγόρους στα γραφεία της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ στο πλαίσιο της συνεχούς μέριμνας για το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκινά άμεσα η λειτουργία των νεοσυσταθέντων Γραφείων Νομικής Υποστήριξης Προσωπικού στα Γενικά Επιτελεία των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και σε Σχηματισμούς που υπάγονται στα ως άνω Επιτελεία και εδρεύουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Λάρισα, Τρίπολη και Χανιά.

Τα Γραφεία Νομικής Υποστήριξης Προσωπικού στελεχώνονται με Αξιωματικούς του Κοινού Νομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων (πτυχιούχους νομικής σχολής) και έχουν ως αρμοδιότητα την παροχή νομικής υποστήριξης στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό, ανεξαρτήτως Κλάδου ή Κοινού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί σε Μονάδες και Υπηρεσίες, οι οποίες εδρεύουν στη ζώνη ευθύνης των ως άνω Γενικών Επιτελείων και Σχηματισμών.

Η παρεχόμενη νομική υποστήριξη είναι άτυπη – προφορική, αφορά αποκλειστικά σε προσωπικές υποθέσεις των στελεχών (όχι σχετιζόμενες με την Υπηρεσία), μη επεκτεινόμενη σε υποθέσεις συγγενικών ή τρίτων προσώπων και δεν υποκαθιστά, σε καμία περίπτωση, το δικηγορικό λειτούργημα.
ΠΗΓΗ:http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου