ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Το ιστολόγιο αυτό αποτελεί ένα βήμα ενημέρωσης, συζήτησης και προβληματισμού των δικηγόρων της περιφέρειας και όχι μόνο, για όσα τους απασχολούν επαγγελματικά και άλλα... Ξεκίνησε το 2011, όταν στο χώρο της δικηγορίας, ελάχιστοι ασχολούνταν με την ενημέρωση για ζητήματα που απασχολούσαν τους συναδέλφους. Ο υποφαινόμενος - διαχειριστής - επιχείρησε τότε να δημιουργήσει μια πηγή ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Σιγά σιγά, τα επόμενα χρόνια, προέκυψαν κι άλλες πηγές ενημέρωσης, κάποιες μάλιστα επαγγελματικού επιπέδου. Το νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στη διαδικτυακή ενημέρωση, σε συνδυασμό και με τις πολλές ευθύνες που ανέλαβε πλέον ο υποφαινόμενος, άρα τον ελάχιστο χρόνο που διέθετε, είχαν σαν αποτέλεσμα το Σεπτέμβρη του 2019, το blog να πάψει ουσιαστικά να ενημερώνεται και ο dikigorosdramas να σιωπήσει. Εδώ και μερικές ημέρες όμως, η επικαιρότητα αλλά και η διάθεση του διαχειριστή, ξαναφέρνουν το blog σε λειτουργία, με στοχευμένες αναρτήσεις και συγκεκριμένες ενημερώσεις...... το μέλλον θα δείξει..... >

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δ.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΔΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΟΔΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ  
T.K. 49100
ΤΗΛ. 26610 39622
FAX. 26610 41621
Web site : www.dsc.gr
 ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΛΕΔΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Κ.κ. Προέδρους επαρχιακών Δικηγορικών Συλλόγων

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Την 8.4.2014 μας κοινοποιήθηκε η επιστολή του συναδέλφου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου με αίτημα την σύγκληση της Γ.Σ. του ΛΕΔΕ.
Το περιεχόμενο και το αίτημα της συγκεκριμένης επιστολής μας ευρίσκει απολύτως σύμφωνους και το συνυπογράφουμε.
Ενώ όμως αναμέναμε την αντίδραση της Διοίκησής σας και ενημέρωσή μας, εξακολουθεί η σιωπή σας.
Επειδή η συνέχιση της κατάστασης αυτής μας προκαλεί έντονα προβλήματα στις σχέσεις  με τους  συναδέλφους μας – μέλη του ΛΕΔΕ που αδυνατούμε να ενημερώσουμε, λειτουργεί αποτρεπτικά στην εγγραφή νέων μελών αλλά και προοιωνίζει  απευκταίους συγκρουσιακούς κινδύνους, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το ταχύτερο για τις προθέσεις  σας.
Με την ευκαιρία, εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές με Υγεία!

                                       Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κέρκυρας.
                                       Βραδής Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου